Kabeljauw ons topproduct 

 Welkom bij Van Slooten Zeevisgroothandel

Van Slooten Zeevisgroothandel is gespecialiseerd in rondvis, met name kabeljauw, en levert uitsluitend aan de groothandel. Onze vis wordt dagelijks vers ingekocht, voornamelijk in Noorwegen, Denemarken en IJsland, waarbij steeds gekozen wordt voor topkwaliteit. Van Slooten Zeevisgroothandel verwerkt de vis tot verschillende producten die nog dezelfde dag bij haar klanten wordt afgeleverd. Verser kan niet.

Van Slooten Zeevisgroothandel heeft de afgelopen twintig jaar een uitstekende naam opgebouwd als het gaat om de snelle levering van visproducten van topkwaliteit. Gevestigd op Urk, in het hart van de Europese visindustrie, zijn de lijnen kort en garandeert Van Slooten Zeevisgroothandel een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij hopen dat we wat voor u kunnen betekenen.

Snelle levering van visproducten van topkwaliteit
Verse vis wordt verwerkt tot diverse producten

 Over ons

Al ruim twintig jaar is Van Slooten Zeevisgroothandel actief in de vissector. In die jaren is het uitgegroeid tot een gerenommeerd visverwerkingsbedrijf dat is gespecialiseerd in het verwerken van rondvis, en met name kabeljauw.

Klanten kunnen steeds rekenen op de beste kwaliteit die er op dat moment op de markt is. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met het verwerken en fileren van rondvis. Zij bieden de garantie dat uw product op de beste manier wordt verwerkt.

Door de levering van topkwaliteit komen onze producten uiteindelijk terecht bij diverse toprestaurants in Nederland, België, Duitsland en Zwitserland. Zij serveren een smaakvol gerecht dat bereid is met wildgevangen en verse vis.

Diverse toprestaurants serveren vis van Van Slooten
Jarenlange ervaring in de verwerking van rondvis

 Ons topproduct

Het assortiment van Van Slooten Zeevisgroothandel bestaat voornamelijk uit rondvis die is gevangen in de Noordzee en andere noordelijke wateren. Deze vissoorten staan bekend als de meest smaakvolle vis. De vis wordt rechtstreeks ingekocht in de landen waar deze wordt aangevoerd. Dit zijn vooral de Skandinavische landen en Nederland. Ons assortiment bestaat onder meer uit kabeljauw, schelvis en wijting. Daarnaast diverse rondvissoorten die vaak seizoensgebonden zijn. Neem vrijblijvend contact op over het actuele aanbod.

Om de kwaliteit van de vis de waarborgen, streven we naar een ononderbroken koelketen. Na verwerking van de vis wordt deze volgens de strengste hygiënenormen verpakt en getransporteerd.

Veelzijdig en uitzonderlijke kwaliteit
Visvlees dat uitzonderlijk wit en mals is

 Noorse Skrei

Van Slooten Zeevisgroothandel is er trots op dat het bedrijf één van de exclusieve leveranciers van Noorse Skrei is. Dit kwaliteitsproduct uit Noorwegen staat garant voor een unieke kabeljauw, met bijzonder vast, wit en mals visvlees.

Skrei is de Noorse benaming voor winterkabeljauw die op het punt staat te paaien. De vis trekt elk jaar met honderdduizenden tegelijk vanuit de noordpoolcirkel naar de wat warmere wateren rond de Lofoten, een eilandengroep voor de kust van noord Noorwegen.

Skrei is een delicatesse waar ieder jaar door visliefhebbers reikhalzend naar uit wordt uitgekeken. Steeds meer klanten van Van Slooten Zeevisgroothandel ontdekken de veelzijdigheid en uitzonderlijke kwaliteit van de Noorse Skrei.

Wildgevangen vis met een heerlijke smaak
Trotse leverancier van Noorse Skrei

 De voordelen

  • Jarenlange ervaring in visaankoop en -verwerking
  • Persoonlijk contact
  • Dagelijkse levering
  • Vis van uitstekende kwaliteit
  • Snelle orderbehandeling
  • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
  • Behandeld volgens de strengste hygiënenormen
Volgens de strengste hygiënenormen verpakt en vervoerd
Wij streven naar een ononderbroken koelketen

 Certificering

Van Slooten levert uitsluitend topkwaliteit. Om kwaliteit en hygiëne te garanderen wordt geproduceerd volgens de protocollen van het HACCP-keurmerk. Hiervoor is een HACCP-plan opgesteld door de kwaliteitsmanager. Dit plan wordt zorgvuldig nageleefd en ook dagelijks gecontroleerd. Ook is het bedrijf gecertificeerd voor het MSC- en ASC-keurmerk. MSC (Marine Stewardship Council) staat garant voor duurzaam gevangen vis. ASC staat voor verantwoord gekweekte vis, schaal- en schelpdieren.

Onze vis wordt gefileerd in gezuiverd water. Het water gaat door een speciaal filter en is hierna kalkvrij. Door te fileren in gefilterd water behoudt de vis zijn natuurlijke smaak.

Wilt u meer informatie over onze certificering? Neem dan contact met ons op.

SGS Product Certification SGS Process Certification Purified water
MSC Certification